Szerző: Törőcsik Ágnes

Találatok száma: 1

Európa, a világ első klímasemleges földrésze?

Ambiciózus klímavédelmi program az új Európai Bizottságtól - Lehet-e az új célkitűzéseket az előző Bizottság által már kialakított 2021-2027-es EU-s költségvetési keretből finanszírozni?

Törőcsik Ágnes2019. november 27.

Az új Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen generációnk meghatározó feladatának nevezte a globális klímaváltozás megállításáért folytatott küzdelmet (“this is our generation’s defining task”), és meghirdette a „Green Deal” programot. Biztosak lehetünk benne, hogy sokat hallunk még erről a következő 5-7 évben – de mi is ez a program tulajdonképpen?

A Metazsúlról

A Metazsúlt a REKK munkatársai hozták létre, a blogposztok szerzőink magánvéleményét tükrözik. A blog célja, hogy felhívjuk a figyelmet a minket foglalkoztató témákra, leírjuk saját véleményünket, és megismerjük másokét, remélve, hogy olvasóink közül sokan hozzászólnak majd egy-egy bejegyzésünkhöz.A blog témaválasztásában és stílusában is sokszínűnek ígérkezik: rövid elemzések és szakmailag érdekes ábrák ugyanúgy megjelennek majd, mint szubjektív írások bármiről, ami éppen foglalkoztat minket - a zsúlon túl. Olyan témákat is szeretnénk felvetni, amelyekkel mindennapi munkánk során találkoztunk, s melyek nem feltétlenül jelennek meg tanulmányainkban, de talán szélesebb körű érdeklődésre is számot tarthatnak. Jó olvasást kívánunk!

Portfolio Blogger

Keresés

Címkefelhő

Archívum

Hírfolyam

RSS